CWO verliest bij Piershil

• 10-04-2016
VOETBAL - In een voor CWO belangrijke wedstrijd - bij winst zou CWO zo goed als veilig zijn - haalden maar weinig spelers hun normale niveau. De nederlaag bij tegenstander Piershil was dan ook verdiend. De score had zelfs veel hoger kunnen uitvallen maar Piershil miste in de eerste helft veel kansen. Armando Mostert verrichtte ook een aantal uitstekende reddingen en hield daarmee de schade beperkt.

Vanaf de eerste minuut probeerde Piershil druk te zetten. Al na acht minuten resulteerde dat in een aanval over rechts waarbij de verdediging van CWO niet snel genoeg was. De bal kwam voor het doel en werd onhoudbaar hard ingeschoten 1-0. In de 37ste minuut was het opnieuw een aanval over rechts en weer was het raak 2-0. Even later leek CWO terug te komen toen Nailey Girigorie de verdediging te snel af was en alleen voor de keeper verscheen. De grensrechter van Piershil vlagde voor buitenspel, waarbij iedereen zag dat Girigorie achter de verdediging vandaan kwam. Scheidsrechter De Mik nam het vlagsignaal over en floot de actie af.

Na de rust werden José dos Reis en Igor Markovic gewisseld voor Farid Ait-Moumad en Dylan Soares Cabral. Door de wisselingen en een aantal omzettingen ging CWO een stuk beter spelen dan voor de thee. Het kreeg ook enkele kansen. Het duurde echter tot de 88ste minuut voordat de aansluitingstreffer op het scorebord kwam. Een voorzet kwam bij Nailey Girigorie die de bal in de uiterste hoek schoot 2-1. Het was voor CWO echter te laat. Door deze nederlaag zal CWO nog vol aan de bak moeten om niet in de problemen te komen. De volgende wedstrijd op 23 april is thuis tegen Bolnes, dat de afgelopen periode heeft laten zien dat het in vorm is.