CWO verwelkomt vier nieuwe versterkingen

23-04-2020 Sport Redactie/Koen van Dongen

Dwy Kampe terug bij CWO; foto: Klaas Bloem


VOETBAL - CWO heeft voor het nieuwe voetbalseizoen enkele nieuwe spelers weten aan te trekken.Tainer Jeff Stans kan volgend seizoen gebruikmaken van de diensten van Oualid Tarifit, André Simonis, Dwy Kampe en Charly Pires.

Eerder al kondigde de Vlaardingse voetbalclub de komst aan van Marcelo Gomes da Veiga en Jimmy van der Vaart. De club stelt de selectie daarmee op een aanvallende speler na compleet te hebben.

Oualid Tarifit is een linksbenige verdediger die zowel centraal als op de linker flank uit de voeten kan. Hij komt over van GLZ Delfshaven en speelt daarnaast nog topklasse zaalvoetbal. André Simonis is een keeper met een verleden bij onder andere WIK, GDA, SVV en HBSS. 

Dwy Kampe en Charly Pires hebben al een verleden aan het Trimpad. Pires kwam als linksback al eerder uit voor de club, en keert terug na twee jaar afwezigheid. Kampe besloot eind vorig seizoen zijn geluk elders te beproeven. Daarvoor was hij vijf jaar lang een vaste waarde in het eerste elftal van de 'azuri' en schopte hij het daarin ook een keer tot speler van het jaar. "Na een goed gesprek met de nieuwe trainer begon het weer te kriebelen en heb ik besloten terug te keren”, zegt Kampe. "De meeste spelers ken ik nog van voorgaande jaren en ik heb veel zin om straks weer met ze op het veld te staan.”Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date