CWO wint bij sc Monster

• 19-03-2017
VOETBAL - CWO behaalde biJ sc Monster een moeizame 0-1 overwinning. De wedstrijd bleef tot het einde toe spannend, vooral omdat CWO een aantal kansen liet liggen om de uitslag wat groter te maken. CWO moest het doen zonder de geblesseerde Romeo da Silva en zag Colin Pleijsier al na zestien minuten uitvallen met een blessure.

In de eerste helft viel niet veel te beleven. Het spel speelde zich hoofdzakelijk af tussen de beide strafschopgebieden. Slechts een enkele keer moest één van beide keepers handelend optreden. In de dertiende minuut was het Angelo Spanjaart die goed uit zijn doel kwam na een foutje in de verdediging van CWO. Dertien minuten later was het de keeper van sc Monster die redding bracht toen Talha Koc zijn verdediger te snel af was en hard inschoot.

Na de thee viel al heel snel de beslissing. Precies 58 seconden na het fluitsignaal profiteerde Talha Koc van een foutje bij de middellijn. Hij passeerde twee verdedigers en gaf de keeper geen kans 0-1.

Vijf minuten was het Kenzo Sanches die de kans kreeg de score te verdubbelen. Een voorzet van links was precies op maat, maar zijn kopbal ging over het doel. In de 57ste minuut was het jeilli Moreno de bal aan Kenzo Sanches gaf, dit keer ging het schot recht in de handen van de keeper. In de 67ste minuut werd de bal diep op Jeilli Moreno gespeeld die alleen op het doel afliep. De keeper van sc Monster kwam tot buiten het zestienmetergebied uit zijn doel en haalde hem onderuit. Dit betekende de enige gele kaart van de wedstrijd en een vrije trap voor CWO. De bal werd over de muur geschoten maar gaf geen probleem voor de keeper.

In de 77ste minuut werd sc Monster nog even gevaarlijk, de bal werd hard in de hoek geschoten maar Angelo Spanjaart verwerkte de bal tot corner. Zes minuten later kreeg Kenzo Sanches nog een mogelijkheid toen hij uit de draai op het doel schoot. Ook deze keer stond de keeper op de juiste plaats. Monster drong nog wel aan maar kon niet echt gevaarlijk worden.

Zaterdag speelt CWO thuis tegen Valken’68 dat samen met CWO en DoCos op de derde plaats staat.