CWO wint oefenduel van VDL

• Ben van Dijk
  • 16-08-2020

fotografie: Klaas Bloem

VOETBAL - CWO heeft het oefenduel tegen VDL met 1-0 gewonnen. Voorafgaand aan de wedstrijd werd een minuut stilte in acht genomen in verband met het overlijden van oud HVO-voorzitter Joop Hekkema, waarna om even over drie uur werd afgetrapt. De eerste helft ging gelijk op hoewel VDL wat meer op de helft van CWO speelde en ook enkele goede mogelijkheden kreeg. De ruststand was dan ook 0-0.

Na de rust waren beide teams op een behoorlijk aantal plaatsen gewijzigd en was CWO duidelijk de bovenliggende partij. Het duurde echter tot de 64ste minuut voor er gescoord werd. CWO kreeg een corner op links die perfect voor het doel werd gegeven en de vrijstaande Taha Kadri kopte fraai in. Ook hierna kreeg CWO nog enkele kansen maar steeds stond de keeper van VDL in de weg en CWO kwam verder niet tot scoren.

Zaterdag speelt CWO opnieuw thuis tegen VFC (zo), eveneens om 15.00 uur.