De Bommeer viert een feestje

09-06-2016 Sport Redactie

WATERSPORT - Zaterdag 18 juni organiseert watersportvereniging “de Bommeer” vanaf 13.30 uur een open middag. Aanleiding is de opening van het watersportseizoen, het 80 jarig bestaan van de vereniging dit jaar en aandacht voor allerlei vernieuwingsprojecten.

Zo zijn de douches en toiletten in het clubhuis vervangen, het asbest dak van de grote loods gesaneerd en gaan ze het regenwater van het nieuwe dak opvangen en onder meer voor toiletspoeling hergebruiken. En er staan nog meer projecten op stapel. Deze projecten kunnen gerealiseerd worden dankzij bijdragen van het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. en het De Groot Fonds uit Schiedam. De subsidieverstrekkers zullen op die middag ook bedankt worden.

Om 13.45 uur is er een officieel momentje. Daarna is er een leuk programma met demonstraties van onder andere de jeugdzeilschool en het hergebruik van regenwater. De “Vlaardingse Smarties” zullen optreden gevolgd door de bekende Vlaardingse band “de Vaste Mannen”.

Bij “De Bommeer” vinden ze het leuk als ook u een kijkje komt nemen bij de haven aan de Broekkade 5 (in het verlengde van de Watersportweg richting golfbaan). Dus graag tot ziens op zaterdag 18 juni.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date