Delta Hotel blijft hoofdsponsor VFC Vlaardingen

03-10-2017 Sport Redactie

Directeur Ronald Cordes: 'Samen kunnen wij iets moois blijven neerzetten'.

VOETBAL - Toen drie jaar geleden directeur Ronald Cordes de handtekening zette onder het driearig sponsorcontract van VFC Vlaardingen, beloofde dat een mooie periode te worden. Alle verwachtingen zijn inmiddels overtroffen. VFC Vlaardingen heeft bovengemiddelde resultaten laten zien op het gebied van sportiviteit, speelplezier, leden aantallen, jeugdopleiding en normen en waarde. De samenwerking tussen Delta Hotel en VFC bleek een samenwerking tussen bestuursleden en directie, waarbij leermomenten over en weer werden afgewisseld met momenten van respect voor elkaars prestaties.

Anno 2017 werd er geëvalueerd. Het resultaat is een hernieuwd sponsorcontract waarbij Delta Hotel zich nogmaals drie jaar verbindt aan VFC Vlaardingen. Ook voorzitter Jan Stijger van VFC is zeer verguld met deze overeenkomst. ,,Wil je een samenwerking diepgang geven, dan moet er een omgeving zijn die ook naast de bestaande sponsors, nieuwe sponsors/relaties aantrekt voor beide partijen. Delta Hotel en VFC hebben dat bijvoorbeeld gevonden in de Business/netwerk Club ‘Kwekkers van Stand’. Daar worden de netwerkmogelijkheden benut die Delta Hotel en VFC Vlaardingen bieden. Deze sponsors helpen VFC Vlaardingen om hun jeugdopleiding nog beter te optimaliseren. Alles onder de noemer 'de Jeugd heeft de toekomst'.''

Nu het Delta Hotel recent verbouwd is, is er meer ruimte dan ooit voor zakelijke events met een sportief thema. De sleutelwoorden zijn 'laagdrempelig' en 'succesvol'. Directeur Ronald Cordes is er in geslaagd om het Delta Hotel heel benaderbaar te maken voor alle Vlaardingers en de familiare voetbalomgeving van VFC maakte het mogelijk dat de voetbalclub verreweg de grootste van Vlaardingen is geworden. Paralellen met de sport zijn snel te maken.

Cordes is een allround speler met heel veel ervaring, VFC Vlaardingen speelt vooral tactisch, door goed samen te werken met de gemeente en instanties, de leden optimaal te faciliteren en open te communiceren. Kortom, met de hernieuwde samenwerking tussen Delta Hotel en VFC Vlaardingen voelen beide partijen zich winnaar.