Categorieën

Service

Dertiende SurvivalRun Vlaardingen

Dertiende SurvivalRun Vlaardingen
Sport

Dertiende SurvivalRun Vlaardingen

  • Redactie
  • 27-05-2014
  • Sport
Dertiende SurvivalRun Vlaardingen

VLAARDINGEN - Voor de dertiende keer op rij wordt dit jaar de SurvivalRun Vlaardingen georganiseerd. Ruim 500 sportievelingen hebben zich aangemeld om zondag 1 juni de tanden stuk te bijten op een uitdagend en sportief parcours: (touw)klimmen, kajakken, boogschieten, houthakken, hardlopen en zwemmen. 

Niets is te dol in deze editie. Dat de survivalsport in Vlaardingen enorm populair is, staat wel vast. Er doen maar liefst 130 atleten van de Trainingsgroep Stichting Survival Vlaardingen mee. Ook bijzonder is de deelname van Joey Bakker die samen met zijn kompaan Vincent Derks meedoet. Joey is meervoudig Nederlands kampioen en staat momenteel bovenaan in het Jeugd Survival Circuit en Vincent staat in dat klassement zesde. En buiten alle andere geweldenaars die hun tanden stukbijten op het parcours in de Broekpolder zal ook voormalig Europees en Olympisch kampioen judo Mark Huizinga akte de présence geven. 

Uiteraard zijn toeschouwers van harte welkom in en rond de Vlaardingse Broekpolder en Vlaardingse Vaart. Start- en finishterrein zijn te vinden voor sportcentrum Polderpoort aan de Watersportweg in Vlaardingen. De eerste start is om 09.30 uur. Dan worden de eerste wedstrijdlopers weggeschoten. De route is met een fiets goed te volgen.