Doe mee aan de try-out van Start UP!

04-01-2022 Sport Advertorial

VLAARDINGEN - Start UP! is het nieuwe online programma van ONE80 Fit waarin je leert om in zes weken tijd een persoonlijk leefstijlplan te maken en een start te maken met jouw gezonde leefstijl. Lockdown of niet..... Let's make a great start!

Start UP! is geen dieet en ook geen online afvalclubje. Start UP! is ontwikkeld om je inzicht te geven in welke peilers in je leefstijl van belang zijn om gezonder te gaan leven. Ieder op zijn/haar eigen niveau. Je krijgt les van Wieteke van den Boogert (o.a. bekend van Obese 2010 en BNN/VARA). Wieteke van den Boogert heeft al meer dan tien jaar ervaring in het begeleiden van sporters, mensen uit het zaken leven, jongeren, 60 plussers. Zij doet dit in haar eigen personal training studio in Vlaardingen samen met een team van trainers & deskundigen.

Naast het persoonlijk begeleiden van mensen in haar gym, begeleid Wieteke ook mensen online. Zo heeft zij vorig jaar ongeveer dertig mensen met de ziekte van Crohn geholpen om gezonder en bewuster te gaan leven waardoor zij beter grip hebben gekregen op hun immuunziekte. Wieteke is hier ervaringsdeskundige in aangezien zij zelf ook kampt met de ziekte van Crohn.

Start UP! is een try-out van zes weken en wij zijn op zoek naar minimaal tien mensen die mee willen doen aan deze online try-out.

Wat is er inbegrepen:
* Zes theorielessen van 30 min over onder andere voeding
* Zes super leuke home workouts met Wieteke van ongeveer 20 min (zonder materiaal)
* Q & A van 10 min waarin je al je vragen kunt stellen
* De kennis waarmee jij aan de slag kunt met jouw zelf samengestelde leefstijlplan

De lessen worden iedere woensdagavond om 20.00 uur LIVE gegeven en de lessen zijn prima te combineren met je andere sporten (zodra deze weer plaats kunnen vinden).

A.s. woensdag 5 januari om 20.00 uur geeft Wieteke van den Boogert online een LIVE voorlichtingsavond. Wil je dus meer informatie over Start UP! of over Wieteke, zorg dan dat je erbij bent a.s. woensdag. Geef je op via info@one80fit.nl of stuur ons een berichtje via Facebook of instagram.
De eerste groep krijgt een leuke aanbieding aangezien jullie een try-out groep zijn. Investering: € 59,- We hopen je woensdagavond te zien.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date