DVO 32 lijstaanvoerder na zege op AGE/GGK

15-04-2017 Sport Redactie

VOETBAL - De ploeg van trainer coach Ben Hoogwerf heeft op deze inhaalzaterdag de positieve lijn de afgelopen tijd doorgetrokken. De Vlaardingse equipe zegevierde zonder een centje pijn over het Overschiese AGE/GGK met 3-0.

Na de midweekse uitschakeling met minimaal verschil ( 2-3 ) tegen titelverdediger Barendrecht in de Rijnmond Cup moest er nu worden aangetreden tegen AGE/GGK. Een ploeg met een lage positie op de ranglijst en zat interne problemen. Immers op 25 Maart jongstleden moest men al aantreden tegen DVO maar de Rotterdammers waren toen niet in staat een elftal op de been te brengen. Vandaag dus op herhaling aan de Marathonweg.  DVO’32 krijgt in deze eindfase van de competitie met nog vijf wedstrijden voor de boeg wel te maken met wat tegenslag, immers haast de volledige verdediging met Sjoerd Zwaneveld ( knie ), Niko v Meijeren ( medische ingreep ), en Tim Kolsteren ( waarschijnlijk kruisband ) was afwezig. Gelukkig waren Pieter van der Veen en Thomas de Man weer inzetbaar. Aanvaller Mark Zomervrucht is ook nog niet geheel fit zodat trainer coach Ben Hoogwerf moest puzzelen om de boel compleet te krijgen.

Welnu het was wederom geen echte wedstrijd, DVO was veel beter en speelde haast 90 minuten op de helft van de tegenstander, het was aan de onzorgvuldigheid van de Vlaardingers zelf en de Rotterdamse keeper te danken dat de score niet verder opliep. DVO creëerde legio kansen, kreeg wel 12 corners alleen de scherpte ontbrak, maar nadat de scheidsrechter voor het einde had geblazen was DVO ’32 voor het eerst dit seizoen lijstaanvoerder. Met nog vier wedstrijden te gaan is DVO dus favoriet voor de titel in klasse 4D.We zullen zien of de zwart witte equipe met deze druk om kan gaan; SVV thuis, GLZ Delfshaven uit, Wanica Star thuis en VOB uit zijn de obstakels die het feestje aan de Marathonweg nog kunnen verstoren maar DVO’32 heeft alles dus in eigen hand. Dinsdag aanstaande om 20.00 uur in de Broekpolder kruisen de mannen eerst de degens in het kader van het Vlaardings Kampioenschap tegen 3e klasser Victoria ’04.

Opstelling DVO’32:  Ruben Verboon ,Mark Verkade,Pieter van der Veen ( 45e Mark Zomervrucht ), Thomas de Man, Herve Makuka, Diego Remondo Gomez, Walter Zomervrucht, Ruud Durinck ( 68e Reinier van der Veen ), Gert Jan van der Veen, Pascal Moller ( 62e Mitchel vd Windt ), Tim Kievit.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date