Categorieën

Service

DVO 32 walst over GLZ Delfshaven heen

DVO 32 walst over GLZ Delfshaven heen
Sport

DVO 32 walst over GLZ Delfshaven heen

  • Redactie
  • 27-11-2016
  • Sport
DVO 32 walst over GLZ Delfshaven heen
VOETBAL - Op de koude zaterdag 26 november stond het treffen met GLZ Delfshaven aan de Marathonweg op het programma voor de voetballers van DVO ‘32. Daags na de stunt in Waddinxveen  ( 2-3 winst bij Be Fair ) voor de Voetbal Rijnmond Cup moest de equipe van trainer coach Ben Hoogwerf dus aantreden tegen de Rotterdamse middenmoter in de 4e klasse D. De ploeg was ook nu weer verre van compleet want de ziekenboeg wil maar niet leeglopen.

Het was oppassen voor onderschatting, de grootste vijand, want de Vlaardingers zijn na de competitie nederlaag tegen CION nu op diverse vlakken al negen wedstrijden op rij ongeslagen dus de boel scherp houden is wel degelijk een steeds groter issue. Aan de Marathonweg bleek dat echter ongegrond want DVO zette de tegenstander gelijk onder druk en stond na een kwartier al op een 4-0 voorsprong. Het tempo wat de Vlaardingse ploeg hanteerde was veel te hoog voor de Rotterdamse opponent die niet wisten wat hun overkwam. Met gelegenheidsspits Diego Remondo Gomez in de punt bleef DVO haast de gehele wedstrijd voetballen en een hoog baltempo produceren.

Niko v Meijeren werd naar het middenveld geschoven op de plaats van de ook geblesseerde Ruud Durinck en diens broer Roan kwam in de ploeg om de verdediging te versterken. Grote man aan Vlaardingse kant was rechterspits Tim Kievit die maar liefst 7 keer het net vond.  Mitchel vd Windt en aanvoerder Walter Zomervrucht wisten hun seizoenstotaal ook aardig op te schroeven want beiden scoorden 5 treffers. Het totaal werd bereikt door nog 1 goal van Diego Remondo Gomez en A junior Marvin van Domburg, die zijn thuisdebuut wist op te luisteren met ook een doelpunt. Keeper Martijn Leerdam moest één keer handelend optreden en kreeg 2 terugspeelballen en de rest van de equipe speelde gedreven zijn wedstrijd zodat DVO een nog nooit eerder gehaalde monsterscore op het scorebord zette van 19-0.

Opstelling vv.DVO’32 : Martijn Leerdam, Mark Verkade, Tim Kolsteren, Niko v Meijeren (77e Herve Makuka ), Sjoerd Zwaneveld,Roan Durinck,  Jesse Muis ( 62e Reinier van der Veen ), Walter Zomervrucht, Diego Remondo Gomez, Mitchel vd Windt ( 62e Marvin v Domburg ), Tim Kievit.