DVO'32 blijft steken op gelijkspel

07-09-2019 Sport Rinus Zomervrucht

VOETBAL - Na het 2-2 gelijkspel vorig weekend aan de marathonweg tegen Monster heeft DVO’32 vandaag in Loosduinen op sportpark Madestein wederom niet gewonnen.Tegen GDA dat op het einde met kunst en vliegwerk de boel schoon hield, wist de ploeg van trainer Ben Hoogwerf de vele kansen na de thee niet in doelpunten om te zetten en bleef het 0-0.

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat in de eerste helft DVO in een te laag tempo speelde om de thuisploeg te verontrusten, sterker nog vanuit de counter kreeg GDA zelfs twee dotten van kansen om een voorsprong te nemen maar gelukkig voor de Vlaardingers stond het Haagse vizier niet op scherp. DVO’32 had wel het meeste balbezit maar verder dan een schot naast van Colin Pleijsier kwam men niet. Derhalve dus 0-0 in de rust.

Na de break een beter DVO dat de tegenstander vastzette en steeds meer voor de goal van GDA verscheen maar pech, te lang treuzelen en scherpte voorkwamen achtereenvolgens een treffer van Colin Pleijsier (1 op 1 gered door GDA’s keeper), Mark Verkade (schot geblokt), Frank Boer (teenlengte tekort), een rebound van Tim Kievit (van de lijn gewerkt) en bij het scheiden van de markt nog een kopbal van Nick Rutten (gered door de keeper) konden de boel niet breken . Michel Zuur voorkwam bij die ene spaarzame counter nog een goal van GDA zodat aan het einde er 0-0 bleef staan. Geen winst dus voor de equipe van de Marathonweg die vandaag verzuimde de winst mee terug naar Vlaardingen te nemen. Volgende week komt de Haagse Politie Sport Vereniging naar Vlaardingen en gaat de districtbeker weer verder.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date