DVO'32 gelijk bij Zwarte Pijl

15-12-2018 Sport Rinus Zomervrucht

VOETBAL - Op deze laatste zaterdag voor de winterstop moest DVO '32 aantreden op sportpark de Venhoeve voor de confrontatie met Zwarte Pijl. De Vlaardingers speelde een puike eerste helft, kwamen daarin ook op een comfortabele 0-2 voorsprong door Gert Jan van der Veen en Floris Keizerwaard en waren de thuisploeg met goed voetbal de baas.

Hoe anders echter na de rust toen Zwarte Pijl alles in de strijd gooide. DVO liet zich de kaas van het brood eten, keeper Ruben Verboon voorkwam met een katachtige reactie de 1-2 maar het was uitstel van executie toen de nr 17 door een woud van spelers de bal vanaf de achterlijn nog voor wist te krijgen naar een medespeler: 1-2. De bezoekers raakten het spoor bijster en Zwarte Pijl rook bloed en ging met frisse moed in de aanval. Het onvermijdelijke gebeurde dan ook: de thuisploeg kreeg een vrije trap vanaf links en de knikker genomen door oudgediende Charble Triebel zeilde achterin de 16 via de binnenkant paal binnen:  2-2. DVO mocht van geluk spreken dat Ruben Verboon daarna 1 op 1 een aanvaller van de 3-2 afhield anders was de schade nog erger geweest.

DVO herstelde zich in de slotfase en zocht weer naar de winst maar dat wilde niet meer lukken. Terecht eindigde deze wedstrijd na 2 verschillende helften in een gelijkspel. Vaak krijgt DVO’32 de complimenten voor het voetbal wat men kan spelen, echter even zoveel keer geeft de ploeg in grote fasen niet thuis en in een strijd om de prijzen kan dat niet. De achterstand op de eerste twee is dan ook gestaag opgelopen en het zal dan ook een heidens karwei worden na de winterstop om aan te haken, echter in voetbal is niets onmogelijk.

Scoreverloop: 11e 0-1 Gert Jan van der Veen, 35e 0-2 Floris Keizerwaard, 57e 1-2 Zwarte Pijl, 68e 2-2 Charble Triebel.

Opstelling DVO’32: Ruben Verboon, Mark Verkade, Pieter van der Veen, Atakan Karacoskun, Nick Rutten, Diego Remondo Gomez (56e Jelle Blankenstein), Walter Zomervrucht (c.), Robin den Breems, Floris Keizerwaard, Gert Jan van der Veen, Tim Kievit.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date