DVO'32 probleemloos langs GLZ Delfshaven

30-04-2017 Sport Redactie

VOETBAL - Op vreelust nabij zwembad West en het Sparta kasteel heeft de equipe van trainer coach Ben Hoogwerf een makkelijke overwinning geboekt op GLZ Delfshaven. Zonder echt te vlammen werd het een regelmatige 0-3 voor de Vlaardingers. GLZ speelde voornamelijk de lange bal en liet het balbezit aan DVO, echter op de Rotterdamse helft zat de thuisploeg er fysiek flink op zodat de DVO combinaties veelal strandden en ook omdat de titelkandidaat zeer slordig was. Dat kwam het kijkspel niet ten goede.

Na 20 minuten was het rechtsbuiten Tim Kievit die de ban brak door het leder over de uitgekomen Rogerio Neves Delgado te plaatsen en het was 0-1 en uit een scrimage scoorde Pascal Moller na een goed half uur de 0-2. Keeper Ruben Verboon kreeg alleen wat terugspeelballen te verwerken verder kwam GLZ niet.

In het tweede bedrijf werd het niet veel beter, DVO’32 hoefde niet meer en GLZ Delfshaven kon niet beter, met uizondering van één moment toen invaller Mitchel vd Windt het leder van de lijn haalde, diezelfde vd Windt besliste het duel definitief door op een steekbal van Gert Jan van der Veen de 0-3 binnen te prikken. Inpakken en wegwezen, heel houden en volgende week thuis de rode lantaarndrager Wanica Star ontvangen voor de voorlaatste competitiewedstrijd. Tussendoor echter staat dinsdag avond de tweede poulewedstrijd voor het Vlaardings Kampioenschap bij CION op het programma maar de prioriteit zal ongetwijfeld op de competitie liggen. Nog twee wedstrijden winnen en DVO’32 is derde klasser en kampioen. Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date