DVO'32 verliest opnieuw

27-10-2019 Sport Rinus Zomervrucht

VOETBAL - DVO'32 toog zaterdagmiddag naar sportpark Groot Nibbeland waar het ,moest spelen tegen vv. Zuidland. De Vlaardingers moesten wederom een nederlaag slikken. Hoewel de equipe van trainer Ben Hoogwerf niet voor het eerst de beter voetballende ploeg was, ging het opnieuw zonder punten van het veld. Na 90 minuten stond er 3-1 voor Zuidland op het scorebord.

Hoe is het mogelijk zal men denken, welnu de goals werden wel heel makkelijk weggegeven, bij de 1-0 voor Zuidland kon de thuisploeg heel makkelijk via rechts langs de DVO verdediging soleren, vervolgens hield doelman Mario Stark het slappe schot van Zuidland niet vast en de rebound was een eitje. Daaropvolgend kregen de Vlaardingers diverse grote kansen, de bal werd van de Zuidlandse doellijn gewerkt, een inzet van Walter Zomervrucht gekeerd, een schot van Colin Pleijsier spatte op de lat en Floris Keizerwaard kreeg ook in kansrijke positie de bal niet over de lijn. 1-0 met de rust dus.

Na de thee een scherper beginnend Zuidland, veel te lankmoedig verdedigen lag aan de wieg van de 2-0, op rechts kon men in alle vrijheid voorzetten en voor de goal waren de bezoekers ook niet te bekennen en dus 2-0, Zuidland wreef zich in de handen, stond 2-0 voor, dat liep voorspoedig. Men hing lekker achterover en liet DVO komen. Met nog een half uur te gaan was daar de 2-1 na een prima aanval nadat Floris Keizerwaard Walter Zomervrucht vond die de knikker in de lange hoek deponeerde en de hoop op een goed resultaat levend hield. DVO’32 ging vol op zoek naar de gelijkmaker, kreeg ook de ultieme kans via Nico Huijer na prima voorbereidend werk van Robin den Breems maar de spits maaide in prima positie over het leder heen. Het bleef dus 2-1.

Zuidland kreeg met een uitval ook een grote kans na uitglijden van Nick Rutten maar deze werd ook gemist. De 3-1 nadat heel DVO’32 de 2-2 wilde forceren was van grote schoonheid maar inherent aan de ruimte die de thuisploeg natuurlijk kreeg en zo liepen de Vlaardingers tegen de vierde nederlaag op rij aan en blijkt de gifbeker nog steeds niet leeg te zijn. Als de ploeg de vele kansen in doelpunten weet om te zetten zal het tij ongetwijfeld gaan keren. Volgende week komt Botlek naar de marathonweg en mag DVO proberen drie punten te veroveren.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date