DVO’32 geeft in blessuretijd zege uit handen

• Rinus Zomervrucht
  • 01-09-2019
VOETBAL - Op een zonnige nazomer dag heeft DVO’32 gisteren het seizoen geopend met een gelijkspel voor de districtsbeker in poule 13 tegen SC Monster van 2-2. Een terechte puntendeling want daar waar de eerste helft voor de Vlaardingers was die ook met een 2-0 voorsprong naar de thee gingen, was het tweede bedrijf voor de gasten uit Monster.

Derhalve 2-2 dus al blijft het zuur dat de gelijkmaker in de blessuretijd viel en de zege dus haast een feit was. En ondanks het Westlandse overwicht kreeg de ploeg van trainer Ben Hoogwerf via Tim Kievit en Colin Pleijsier nog twee dotten van kansen om de wedstrijd middels 3-1 in het slot te gooien. Het mocht echter niet zo zijn.

In het laatste kwart zag men ook dat de vermoeidheid van de pittige Paul Gast Memorial ( 0-2 verlies tegen TOGB) nog in de benen zat. Het was voor de toeschouwers gisteren een alleszins aardige pot voetbal waarin beide ploegen veelvuldig de aanval kozen. Volgend weekend mag DVO’32 naar GDA Loosduinen en Monster ontvangt HPSV voor het vervolg in de poule waarin alleen de groepswinnaar zich plaatst voor de knock-out fase van de districtsbeker.

Zaterdag 31 Augustus 2019 aanvang 14.30 uur  DVO’32-sc.Monster 2-2 (2-0)

Scoreverloop: 13e 1-0 Floris Keizerwaard, 35e 2-0 Colin Pleijsier, 56e 2-1 Monster, 92e 2-2 Monster.