DVO’32 maatje te groot voor Excelsior’20.

02-09-2020 Sport Rinus Zomervrucht

VOETBAL - Op sportpark Thurlede bleek DVO’32 veel te sterk voor de nieuwe zaterdagafdeling van Excelsior’20. De Vlaardingers zegevierden met 0-7 en sloten daarmee de oefensessie voorafgaand aan de competitie af. De score werd geopend door Gert Jan van der Veen die zijn tien maanden durende afwezigheid door blessureleed in het keurkorps van oefenmeester Ben Hoogwerf beëindigde met een fraaie lob .Nico Huijer en Emre Cicek bepaalden daarna de ruststand op 0-3.

Na de spreekwoordelijke thee (die overigens ergens zoek was geraakt) gingen de Vlaardingers vrolijk door met scoren. Achtereenvolgens Nico Huijer en Emre Cicek, beiden met hun tweede treffer, Wesley de Heij en Tim van der Hoeven completeerden de zevenklapper. De nieuwbakken zaterdag 4e klasser Excelsior’20 kon er slechts een enkele speldeprik tegenover stellen maar echt gevaarlijk werd het nooit voor het hok van keeper Ruben Verboon.

DVO’32 speelt aanstaande zaterdag in de District Beker poule de tweede wedstrijd aan de Marathonweg tegen het Rotterdamse VOB dat na de zege op SNS ook op drie punten staat.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date