DVO’32 met overmacht Vlaardings Kampioen

23-06-2019 Sport Rinus Zomervrucht

VOETBAL - Na een lang en bewogen seizoen is DVO'32 Vlaardings Voetbal Kampioen geworden. In een tamelijk eenzijdige wedstrijd was de ploeg van trainer Ben Hoogwerf veel te sterk voor de kersverse kampioen van de vierde klasse VFC. De ploeg uit Vlaardingen West walste de kwekkers compleet plat met een 7-0 zege.

Al na zeven minuten was het 1-0 voor DVO door een doelpunt van Nico Huijer die voorbereidend werk van Robin den Breems en Floris Keizerwaard op waarde schatte. Bij deze actie raakte de keeper van VFC geblesseerd en moest helaas de strijd staken. Een flinke domper voor de kwekkers. DVO’32 echter liet zich niet van de wijs brengen en ging vrolijk door. Robin den Breems scoorde op een voorzet van Mark Verkade de 2-0 en Gert Jan van der Veen’s schot na een kleine twintig minuten betekende welhaast de beslissing 3-0.

VFC kwam deze mokerslag niet meer te boven en kon in de eerste helft geen vuist maken daar waar DVO’32 via een schitterende knal van Nico Huijer zelfs op 4-0 kwam. De na afloop door de organisatie verkozen man of the match Nico Huijer complementeerde zijn hattrick voor de thee met de 5-0.

Dit ging DVO’32 in de tweede helft natuurlijk niet meer weggeven , sterker nog Robin den Breems prikte na vijftig minuten de 6-0 erin om het leed voor VFC nog groter te maken. Invaller Jelle Blankestijn knikte met zijn eerste balcontact de 7-0 tegen het net voordat VFC zijn eerste grote kans kreeg. DVO-sluitpost Ruben Verboon was op zijn post en pareerde de inzet. DVO’32 gaf hoegenaamd niks weg, de verdediging was paraat, het middenveld heerste en de aanval was een ware plaag. VFC eindigde de wedstrijd nog met tien man na een domme tweede gele kaart voortkomend uit frustratie waarna de scheidsrechter er maar een einde aan maakte, het was meer dan genoeg zo. DVO’32 pakt de titel Vlaardings Voetbal Kampioen 2019 met verve en verdient een plekje in de geschiedenis van het toernooiGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date