DVO’32 naar halve finale Vlaardings Voetbal Kampioenschap

30-05-2019 Sport Rinus Zomervrucht

VOETBAL - Op dinsdagavond heeft DVO’32 de halve finale van het Vlaardingskampioenschap bereikt. In een pittig potje voetbal waarin men bij tijd en wijle flink over de scheef ging heeft de ploeg van Ben Hoogwerf ondanks een 3-2 nederlaag de halve finale van het Vlaardingskampioenschap bereikt. DVO’32 begon slecht, ongeconcentreerd en te slap en binnen een zucht had een fel CION een 1-0 voorsprong te pakken. Daarna waren de zwart witten wel wakker en namen het initiatief over. Middenvelder Diego Remondo Gomez reageerde tweemaal adequaat en bezorgde DVO’32 een 1-2 voorsprong. Een moment van slecht verdedigen leverde de thuisploeg echter de 2-2 op waarmee men ging rusten.

Na de thee was er op voetbal gebied niet zoveel loos, DVO geloofde het wel en CION blonk uit in flinke overtredingen door de scheidsrechter van dienst bedekt  met de mantel der liefde. De gastheren wonnen wel door een mooie aanval die bij de 2e paal werd binnengekopt: 3-2 . CION de winst EN DVO’32 een halve finale plaats thuis tegen CWO op 11 Juni was de oogst van vanavond . Zaterdag 1 juni zal DVO in en tegen Zuidland nog spelen in de 1e ronde van de nacompetitie. 

Scoreverloop: 2e 1-0 vv.CION , 20e 1-1 Diego Remondo Gomez, 29e  1-2 Diego Remondo Gomez, 43e vv.CION, 76e 3-2 vv.CIONGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date