DVO’32  en Lyra delen de punten

• Rinus Zomervrucht
  • 12-09-2021
VLAARDINGEN - In de eerste officiële thuiswedstrijd van dit seizoen heeft DVO'32 de punten gedeeld met tegenstander Lyra uit De Lier. Aan het eind van de wedstrijd stond er 3-3 op het scorebord.

DVO kwam na een goed kwartier achter met 0-1 maar trok de stand weer rap gelijk na een prima combinatie tussen de rappe Hassan Hussein en de aalgladde Emre Cicek. Laatstgenoemde als doelpuntenmaker. Nadat de gasten wederom scoorden, DVO’s keeper liet het leder los waarna de rebound een prooi voor Lyra was, herhaalde de film zich en vlak voor de thee was het weer Emre Cicek die na een assist van Hassan Hussein zichzelf knap vrij kapte en in de lange hoek afwerkte. 2-2 en rust.

Na de thee werd de wedstrijd wat rommelig door de vele wissels. Het bleef een pittige wedstrijd tussen beide ploegen. DVO’32 nam de leiding door een doelpunt van de fysiek sterke spits Wilson Iyawe die beheerst na een scrimage afronde. Meteen daaropvolgend werd de zwaarbevochten voorsprong al weer weggeven nadat aarzelend optreden achterin gelijk werd afgestraft, 3-3 .

DVO kreeg het conditioneel steeds zwaarder en Lyra kreeg de overhand, het wachten was eigenlijk op de winnende treffer van de Westlanders maar die viel niet. Sterker nog Wassim Elmoussaoui had in blessuretijd de winst voor DVO’32 nog op de schoen maar zijn prachtige schot werd al even mooi door de Lyra goalie uit de kruising geranseld zodat 3-3 toch echt de eindstand bleef.