DVO’32 onderuit bij Spirit

10-03-2018 Sport Rinus Zomervrucht

VOETBAL - DVO is vandaag in de Krimpenerwaard tegen een verdiende en niet eens geflatteerde 3-0 nederlaag aangelopen.De ploeg van oefenmeester Ben Hoogwerf ontbeerde, hoe cynisch ook, de spirit om vandaag te vlammen. Het eerste kwartier ging nog wel, de thuisploeg zette geen druk en liet de Vlaardingers de bal. Echter DVO speelde in een veel te laag tempo om de geel witte te ontregelen en hanteerde dus de lange bal omdat men er combinerend niet doorheen kwam. Die lange bal echter was te hard of werd een keer of zes afgevlagd voor vermeend buitenspel. En toen Spirit uit de eerste de beste vlijmscherpe counter gelijk middels de boomlange nummer 13 de 1-0 op het scorebord zette besefte men dat het een lastig middagje ging worden.

De thuisploeg kwam er helemaal niet meer uit en DVO kwam er niet door en toen vlak voor rust wederom uit een counter de bal via rechts ( stond deze speler niet buitenspel ?) binnen 'de 16' belandde en men verdedigend stond te schutteren bij DVO dacht de man bij de 2e paal bij wie het leder belande “ bedankt” en scoorde de 2-0.

Rust en de neuzen weer de zelfde kant op aub.Na de thee eenzelfde beeld; DVO de bal en zelfs wat aardige combinaties maar niet goed genoeg. Het was zo’n zaterdag: de 3-0 werd overgenomen door de thuisploeg toen de bal op het middenveld ongelukkig via de rug van een DVO’er bij Spirit terecht kwam en heel DVO in de aanvalsmodus stond. En dus kon Spirit gelijk met een paar man op de ingevallen Martijn Leerdam af en de 3-0 was een feit. Een kwestie van in het mes gelopen in voetbaltermen maar DVO bracht vandaag veel te weinig, geen agressie, te weinig snelheid in het spel en zelfs geen enkele uitgespeelde kans, dus een kansloze nederlaag tegen een goed georganiseerd Spirit die verdiend de punten in Ouderkerk aan den Ijssel hield. Volgende week komt een van zelfvertrouwen blakend VVOR ( immers met 8-0 van Leonidas gewonnen ) naar de Marathonweg en zullen we zien of DVO’32 zich kan herpakken van de nederlaag van vandaag.

DVO’32 : Ruben Verboon ( 45e Martijn Leerdam ), Mark Verkade, Diego Remondo Gomez, Pieter van der Veen, Herve Makuka,Reinier van der Veen ( 45e Niko v Meijeren ), Walter Zomervrucht( C.), Ruud Durinck, Robin den Breems,  Nico Huijer ( 60e Mitchel vd Windt ) Tim Kievit.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date