DVO’32 speelt frustratie van zich af tegen Botlek

02-11-2019 Sport Rinus Zomervrucht

VOETBAL - Na een serie van vier opeenvolgende nederlagen heeft DVO'32 alle frustratie van zich afgespeeld. De getergde thuisploeg was vandaag een maatje te groot voor SC.Botlek. De gasten uit Spijkenisse werden vanaf het begin vastgezet en binnen vijf minuten leidde DVO al met 2-0 door Nico Huijer die voorbereidend werk van Floris Keizerwaard knap afwerkte en een bekeken balletje van Colin Pleijsier die een assist van Nico Huijer binnenschoot.

DVO’32 gaf vol gas, een vrije trap van Floris Keizerwaard spatte op de kruising uitéén, Botlek mocht van geluk spreken dat aanvoerder Mick Loendersloot er met geel vanaf kwam toen hij de doorgebroken Nico Huijer met een overtreding stuitte, en Frank Boer ’s inzet werd van de lijn gehaald. Kortom het was DVO’32 wat de klok sloeg. Colin Pleijsier prikte vlak voor de thee de 3-0 erin met een bekeken vrije trap en daarmee kwamen de gasten er nog goed vanaf.

Na de rust namen de Vlaardingers wat gas terug maar de kansen op een hogere score bleven komen, via goede combinaties sneed DVO meermaals door de Spijkenisser defensie heen. Pas in de 64e minuut moest DVO’s keeper Ruben Verboon zich strekken om een tegentreffer te voorkomen. Een tegentreffer die er toch kwam nadat DVO’32 wat passief reageerde toen de overigens goed fluitende arbiter Predrag Obradovic niet floot voor een vermeende overtreding op het middenveld van Botlek. De gasten schakelden snel en uit een carambole viel de bal goed en de 3-1 was een feit.

Daarna was daar toch weer de twijfel zo van het zal toch niet - na vier nederlagen op rij is het vertrouwen broos - maar de thuisploeg rechtte de rug, Nico Huijer schoot nog op de binnenkant paal maar de uiterst trefzekere Tim Kievit was twee maal op de juiste plaats om twee assists van de man of the match Floris Keizerwaard af te maken. Met 5-1 was de wedstrijd gespeeld.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date