DVO’32 verliest bij Leonidas.

10-12-2017 Sport Rinus Zomervrucht

VOETBAL – Op een snijdend koude zaterdag heeft de equipe van trainer coach Ben Hoogwerf gisteren een onnodige en vooral onverdiende nederlaag geleden bij Leonidas. Na in de beginfase een 0-1 voorsprong (uit een vrije trap van Walter Zomervrucht kopte Robin den Breems fraai raak) te hebben genomen waren de Vlaardingers de beste ploeg, hadden het meeste balbezit, kregen de beste kans van Tim Kievit vlak voorlangs en hadden eigenlijk niets te vrezen van Leonidas. Echter centrale verdediger Niko v Meijeren verspeelde de bal knullig achterin en de aanvaller van Leonidas schoot hem daarop in de kruising: 1-1.

Onverwacht maar wel een feit. In de tweede helft kreeg de ploeg wel drie à vier grote kansen met er zelfs één voor een open doel voor aanvaller Tim Kievit. Die raakte de bal echter totaal verkeerd en verzuimde de verdiende 1-2 te maken, Zoals dat dan vaak gaat in het voetbal: dan valt hij aan de andere kant.

Leonidas had bij beide treffers het nodige geluk maar dat dwing je af zegt men. Eerst kwam de bal ongelukkig tegen Niko v Meijeren aan waarbij de scheidsrechter hands constateerde. De toegekende vrije trap werd tot overmaat van ramp door de muur van richting veranderd en verdween in de andere hoek: 2-1. Tegen de verhouding in maar geen Rotterdammer die daarom maalde natuurlijk. Toen vervolgens de scheidsrechter als enige wat gezien had binnen het strafschopgebied toen een Rotterdammer viel gaf de man geheel onverwachts Leonidas ook nog eens een strafschop. Leonidas accepteerde het cadeautje graag en de 3-1 was een feit.

DVO probeerde het nog wel, maar tegen zoveel tegenslag viel niet te knokken en zo leed de ploeg alweer zijn vierde nederlaag in deze competitie. Er zijn weleens van die dagen dat er niets anders rest dan uithuilen en opnieuw beginnen. Volgende week thuis speelt DVO om 14.30 uur aan de Marathonweg tegen Schoonhoven, en dan zijn er weer drie punten te verdienen.

Opstelling DVO’32: Martijn Leerdam, Mark Verkade (75e Nico Huijer ), Pieter van der Veen, Thomas de Man, Niko v Meijeren ( 81e Pascal Moller ), Diego Remondo Gomez, Ruud Durinck, Walter Zomervrucht ( C ), Gert Jan van der Veen, Robin den Breems, Tim Kievit.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date