DVO’32 wint overtuigend bij Leonidas

26-09-2020 Sport Redactie

VOETBAL - DV) heeft de bittere nasmaak van afgelopen zaterdag (1-2 verlies tegen Rhoon) met overtuiging weggespoeld. In Rotterdam-Schiebroek werd Leonidas op een 1-5 nederlaag getrakteerd en dat was geenzins geflatteerd, want de Vlaardingers waren heer en meester in Rotterdam. De winst had zelfs nog hoger kunnen. zijn. DVO verdiende twee strafschoppen maar kreeg ze niet van de scheidsrechter.

Een mooie combinatie tussen Daan ten Broek en Tim van der Hoeven betekende de 0-1, op de voet gevolgd door een prachtige bal van een meter of 30 die perfect in de kruising landde van Robin den Breems, 0-2. Geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen maar daar kwam toch verandering in want uit die ené spaarzame counter kwam daar toch op slag van rust de 1-2. Gevlagd buitenspel maar toch geteld en dus verdween DVO’32 met een zuur gevoel richting kleedkamer.

Dit gevoel verdween snel in de tweede helft toen uit een scrimage Floris Keizerwaard als laatste zijn voet tegen de bal plaatste:t 1-3. De 1-4 zowel als de 1-5 waren van Colin Pleijsier, beide keren knap vrijgespeeld door achtereenvolgens Tim van der Hoeven en Floris Keizerwaard. Leonidas kon er weinig tegenover stellen, de Vlaardingers waren als ploeg gewoon beter. Volgende week komt FC Vlotbrug naar de marathonweg en zijn er weer 3 punten te verdienen. Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date