Edwin Jansen nieuwe hoofdtrainer korfbal bij Twist

16-02-2018 Sport Redactie

VLAARDINGEN - s.c. Twist heeft deze week overeenstemming bereikt met Edwin Jansen om hoofdtrainer te worden van de korfbalselectie voor het komende seizoen 2018 – 2019. Edwin is zeker geen onbekende voor s.c. Twist. Tot medio 2013 was hij aanvoerder van Oranje Nassau 1, een van de fusiepartners van Twist, en heeft hij de selectie onder zijn hoede gehad als hoofdtrainer. Daarnaast heeft hij diverse functies binnen deze club vervuld.

Na het afsluiten van zijn loopbaan als speler bij Oranje Nassau was Edwin hoofdtrainer bij ADO in ’s Gravendeel en momenteel bij Dijkvogels in Maasdijk. De teambegeleider, Rene Kooiman heeft aangekondigd ook het volgend seizoen deel uit te willen maken van de technische staf. Omdat ook de trainer van het tweede team, Benno Snaphaan, heeft aangekondigd een andere uitdaging te zoeken wordt nu de focus gericht op het vinden van een goede vervanger.

S.c. Twist heeft er alle vertrouwen in dat de samenwerking met Edwin Jansen een verdere groei van het niveau van de korfbalselectie, welke de afgelopen twee jaar is gerealiseerd, tot gevolg zal hebben.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date