Eerste Arie van den Bos Internationaal Memorial Cup bij Zwaluwen

23-05-2018 Sport Redactie

VLAARDINGEN - Zaterdag 2 juni 2018 zal aan de Zwaluwenlaan de eerste 'Arie van den Bos memorial Cup' worden gespeeld. Een internationaal TOP U12 & U13 toernooi met een zeer sterke bezetting. Onder de aanwezige jeugdteams zijn o.a. Feyenoord Rotterdam, KRC Harelbeke, FC Eindhoven , BVV Barendrecht, Forza Campiones-RGV, TOGB, V.V. De Meern, DJK Sportfreunde Hehn en KFC Turnhout.

Dit toernooi is een memorial Cup ter ere van, de te vroeg overleden clubman, Arie van den Bos. Arie, vader van Jeannette, Arjan en Chris was vele jaren actief binnen Zwaluwen. Eerst als jeugdleider, later als jeugdvoorzitter, bestuurslid en elftalleider van het eerste elftal. In oktober 2000 werd Arie tijdens de ledenvergadering benoemd als lid van verdienste. Sinds zijn pensionering was Arie als facilitair verantwoordelijke dagelijks te vinden op de club. Een echte vrijwilliger die goedlachs en opgewekt door het leven ging. Een toernooi als deze had hij zeer zeker fantastisch gevonden!

De uitreiking van de prijzen zal gedaan worden door de familie van den Bos onder aanvoering van de zoon van Arie, onze eigen oud eerste elftal vedette Arjan van den Bos

Gerelateerd