Extra trainer voor Pollux

29-04-2016 Sport Redactie

HOCKEY - Met het aantrekken van techniektrainer Jos Pieter Baardse als extra trainer voor de donderdag heeft Pollux de staf voor Heren 1 komend seizoen nagenoeg rond. Op verzoek van de huidige selectie plakt Ronald Jacobs er nog één seizoen aan vast als hoofdtrainer-coach. Wel heeft Jacobs aangegeven in zijn 5e seizoen door drukke werkzaamheden minder tijd te kunnen besteden aan het succesvolle team, dat inmiddels is uitgegroeid tot volwaardige eersteklasser. Ook Frenk Hortensius blijft actief in zijn huidige functie als trainer.

Jos Pieter Baardse (44) is zeker geen onbekende in de regio. De oud speler van Rotterdam en HGC is al jaren actief als trainer-coach bij onder meer Zoetermeer, Aelous, Ring Pass, Rotterdam jongens B1 en Derby.

,,Ik heb er veel zin in om als trainer bij Pollux aan de slag te gaan’’, aldus Jos Pieter. ,,Pollux heeft een goede ploeg en de roep naar meer technische ondersteuning klinkt mij als muziek in de oren. Bovendien voelen de gesprekken met de vereniging en de huidige trainers heel goed’’.
,,Ik ben ook heel blij met de komst van Jos Pieter’’, aldus Ronald Jacobs. ,,Hij is precies de trainer die we nodig hebben om de volgende stap met het team te kunnen maken. Het is jammer dat Jos Pieter op de dinsdag niet beschikbaar is. Dat was helemaal ideaal geweest. Maar goed, ook daar vinden we binnenkort hopelijk een goede tweede trainer naast Frenk’’.

 

Gerelateerd