Fundament Advies kleedt jeugd CWO aan

05-12-2017 Sport Advertorial

VOETBAL - Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC 's- Gravenzande werden de mannen van sv CWO JO11-2 volledig in het nieuw gestoken met dank aan sponsor Fundament Advies. Fundament Advies is al jaren trouw lid van stichting Businessclub CWO, maar ook via medewerker Jeroen Onderdelinden, nauw betrokken op verschillende vlakken binnen sv CWO. Inmiddels hebben al vele CWO'ers de weg naar Fundament Advies gevonden.

Fundament Advies staat voor persoonlijk- en volledig onafhankelijk advies op gebied van Hypotheken, Verzekeringen, Pensioenen en sinds kort ook bedrijfsfinanciering. Met vestigingen in Vlaardingen, Schiedam en Bergschenhoek bedient Fundament Advies de volledige regio Rijnmond, zowel particulier als zakelijk. In Vlaardingen is Fundament Advies te vinden aan de Korte Hoogstraat 8a, waar je uiteraard van harte welkom bent voor een vrijblijvend eerste gesprek.

Sponsor Fundament Advies kan trots zijn op de mannen van JO11-2, er werd zaterdag met maar liefst 14-0 van 'S - Gravenzande gewonnen, waarmee sv CWO zich bijna winterkampioen mag noemen.

Meer informatie over Fundament Advies? Kijk eens op de vernieuwde website: www.fundament-advies.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date