Fusievereniging krijgt vorm

03-02-2015 Sport Redactie

VLAARDINGEN - De afgelopen week zijn de leden van handbalvereniging HWC en de korfbalverenigingen Oranje Nassau en Spirit opgeroepen om hun creatieve ideeën voor een naam en de kleurencombinatie van het clubtenue voor de nieuwe fusievereniging kenbaar te maken. Dit kan tot 13 februari en daarna zal een commissie een selectie van 5 mogelijke opties kiezen waar de leden dan weer op mogen stemmen 

De afgelopen maanden is het fusieproces grotendeels binnenkamers verlopen, maar de komende tijd zal de nieuwe vereniging zich nadrukkelijk gaan profileren bij de leden en binnen Vlaardingen. Door de stuurgroep, het huidige bestuur van de nieuwe vereniging, en de verschillende werkgroepen zijn de noodzakelijke fundamenten gelegd. Men moet dan niet alleen denken aan  de statuten en het huishoudelijk reglement maar ook de organisatiestructuur en het beleid van de vereniging en de verschillende disciplines. 

De komende tijd zullen steeds meer leden betrokken worden bij allerlei activiteiten en werkzaamheden binnen het fusieproces om een vliegende start te kunnen maken, zoals het voorbereiden van de verhuizingen van Oranje Nassau en Spirit naar de nieuwe locatie en het invullen van de verschillende functies. 

Na de oproep van de stuurgroep voor mensen die mogelijk interesse in een bestuursfunctie hebben is afgelopen week overleg geweest en zullen een aantal geïnteresseerden vanaf nu actief worden betrokken bij het vervolg van het fusieproces. 

Een andere positieve ontwikkeling is dat, nadat de senioren van Oranje Nassau en Spirit  dit seizoen al samen spelen, ook de kinderen van Spirit na de zaalperiode op het veld van Oranje Nassau gaan spelen en trainen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date