Geen periodetitel voor Zwaluwen

31-03-2019 Sport Ernest Kegel

VOETBAL - Het is Zwaluwen niet gelukt om de beslissingswedstrijd tegen Jodan Boys in winst om te zetten. In een wedstrijd die meer spannend dan goed was werd vlak voor tijd uit een corner de winnende treffer gemaakt. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en de gelukkigste ging er met de periodetitel vandoor.

De wedstrijd komt langzaam op gang. Zwaluwen wat meer balbezit en het aftasten is begonnen. Buiten een mislukte lob van Justin van Mullem gebeurt er het eerste half uur weinig. Maar dan de 30e minuut. Jordi Tuithof speelt zich langs de achterlijn uitstekend vrij, geeft prima voor op Bradley el Idrissi, maar die weet volledig vrijstaand de bal naast het lege doel te schuiven. Zwaluwen zet er wat kleine kansjes tegenover, maar het wordt duidelijk dat doelpunten schaars zullen zijn deze middag.

Vlak na de rust wordt een te korte terugspeelbal net niet onderschept door Joseph Gonsalves. Aan de andere kant stuit een bal over Leon Krznaric heen, maar de kans gaat verloren als Yusri el Kan doussi wild over en naast schiet. Dan lijkt Zwaluwen op 1-0 te komen, maar de kopbal van Robin Hofman wordt afgekeurd vanwege buitenspel. Twee minuten voor tijd haalt Fanny Waandels verwoestend uit met een omhaal. De bal wordt aangeraakt door een verdediger en het is een corner. Daaruit kopt Leroy Brank de winnende 1-0 binnen en is het sprookje voor Zwaluwen uit. Jodan Boys pakt de tweede periodetitel in een wedstrijd die twee kanten op kon.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date