GiGa Zaterdag bij sv CWO

26-02-2018 Sport Redactie

VOETBAL - Zaterdag 10 maart 14.30 uur staat er een echte overwalste "Waterweg Derby" op het programma aan het Trimpad in Vlaardingen: sv CWO neemt het op tegen VDL. Beide teams hebben de punten hard nodig, wat dan ook een wedstrijd met alles erop en eraan kan gaan betekenen.

De leden van sv CWO en Stichting Businessclub CWO vieren deze dag de tweede editie van de "GiGa Zaterdag". Na het succes van de vorige editie, waarbij onder andere De Wannebiezz te gast waren, is er nu een tweede editie! Een dag waarbij er rondom de wedstrijd van het eerste elftal genoeg te beleven is bij sv CWO, tevens wordt deze dag gebruikt om alle geledingen binnen de club met elkaar te verbinden. Zo is er een lunch met de leden van de Businessclub samen met de selectie spelers, zijn vanaf 13.15 uur de jongste CWO'ers van de VoetbalsGoal te zien voorafgaand aan de wedstrijd tussen sv CWO en VDL van 14.30 uur. Waarna direct na afloop van de wedstrijd met alle leden, businessclubleden, de tegenstander en alle andere belangstellenden de GiGa Zaterdag af wordt gesloten met een spetterend optreden van De Vaart! De Vaart wereldberoemd in Vlaardingen van onder meer het Zomerterras en andere mooie Vlaardingse evenementen, kortom het belooft gezellig te gaan worden aan het Trimpad!

Wij nodigen u van harte uit dit feestje mee te maken en te ervaren wat sv CWO allemaal heeft te bieden. Ontmoet (oude) bekenden en maak er een mooie gezellige voetbalmiddag van!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date