GRATIS proefles bij One80fit

15-07-2021 Sport Advertorial

VLAARDINGEN - Een Personal Group Training is een training in groepsverband (maximaal 10 personen) onder begeleiding van een personal trainer. De ideale manier om veilig en effectief aan je doelstelling te werken. Of je nu wilt afvallen, je conditie verbeteren, meer uitdaging wilt in je training of je grenzen verleggen op sportgebied, deze training is een fantastische work-out om jouw lichaam naar een hoger plan te brengen. 

Er zijn 3 verschillende lessen:

MIX
Deze training is geschikt voor mensen die aan hun conditie willen werken, aan de coördinatie willen werken, de spiermassa willen verhogen, goed in shape willen zijn, fit willen blijven en het leuk vinden om in groepsverband te trainen. 

STRENGTH
De strength lessen bestaan vooral uit krachttraining. Zwaar trainen met de nadruk op het opbouwen van meer kracht en opbouwen van spiermassa. 

CARDIO
Deze training is voornamelijk bedoeld om het cardiovasculaire systeem te trainen. Dat wil zeggen, vergroten van het longvolume en de algehele conditie. Tijdens deze les zullen er vooral conditionele oefeningen worden gedaan waarbij de nadruk ligt op lange duur cardio zoals springtouwen, boxjumps, cone drills, loopvormen etc. 

Bekijk hier het rooster en boek direct een gratis proefles!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date