Categorieën

Service

Het gaat weer los: de Mudrun !

Het gaat weer los: de Mudrun !
Sport

Het gaat weer los: de Mudrun !

  • Redactie
  • 08-09-2015
  • Sport
Het gaat weer los: de Mudrun !
VLAARDINGEN - Na het grote succes van de vorige Mudrun wordt op zondag 13 september alweer de 3e editie van de Mudrun Vlaardingen georganiseerd. Onder de enthousiaste deelnemers zijn dit jaar wederom de hardlooplegende Michel de Maat en Olympisch Kampioen judoka Mark Huizinga die onlangs nog de Expeditie Poolcirkel won.

In 2014 was voor de 550 deelnemers een route uitgezet van ongeveer 7,5 km. Onderweg kwamen de deelnemers ongeveer 35 obstakels tegen die uitdagend maar zeker niet te zwaar waren. Hardlopen, klimmen, klauteren en door modderige slootjes waden, niets was te gek. Vermoeid maar voldaan kwamen de deelnemers uiteindelijk over de finish. Iedereen was het er over eens: dit doen we volgend jaar weer!

De Mudrun Vlaardingen 2015 kent twee afstanden: 7,5 en 10 KM. Er zijn inmiddels al zo’n 700 aanmeldingen, dus de inschrijving is helaas daarmee gesloten. Voor publiek is er echter plaats genoeg om getuige te zijn van dit spektakel. De start is om 13 uur bij de ingang van het Klauterwoud aan de Watersportweg.