Honkballers nemen afscheid van hoofdcoach

27-10-2016 Sport Redactie

HONKBAL/SOFTBAL - Het honkbal en softbalseizoen zit er voor alle teams van S.C. Vlaardingen Holy weer op en dat betekent traditioneel dat de beste slagmensen en meest waardevolle spelers op de MVP-party hun prijzen in ontvangst mogen nemen. Op zaterdag 22 oktober werden de prijzenpakkers, in het bijzijn van alle teams, in het zonnetje gezet.

Als laatste waren de honkballers van het combinatie team van Holy en Gophers aan de beurt. DJ Steven Lucardi ontpopte zich als een ware entertainer en zette eerste de vaste scoorsters Ingrid en Anna Prins in het zonnetje. Assistent-coach John Jonkers kon huiswaarts met een mooi bierpakket en toen was het tijd om de vertrekkende hoofdcoach René Verbrugge te bedanken voor zijn inzet van de afgelopen jaren. De mannen van Holy/Gophers lieten op hun manier zien dat zij de inzet van René zeer gewaardeerd hebben en overhandigden René een eigen spandoek met zijn foto en zijn nummer zes erop. Dit spandoek zal voortaan langs het veld bij Holy hangen en het nummer 6 zal niet meer gedragen worden door een andere speler.

Niet eerder in de geschiedenis van Holy en Gophers was een lid of coach zo in het zonnetje gezet en deze verrassing was voor de altijd spraakzame René een heel mooi gebaar, waar hij zelf geen woorden voor had. Een mooier afscheid hadden de mannen van HGC hun hoofdcoach niet kunnen geven, klasse.

Het feestje onder muzikale leiding van DJ Lucardi was weer prima bezocht en weer ouderwets gezellig. Zo kwam er een einde aan een mooi seizoen, waarin Holy twee van de negen teams kampioen zag worden. Nu even twee maandjes genieten van de winterstop en in januari 2017 weer aan de slag.

Gerelateerd