Jaimy Bordewijk kampioen !

12-02-2018 Sport Redactie

TURNEN - Met de laatste regiowedstrijd gisteren in Den Haag is het nog even afwachten voor de Jeugd en Junior turnsters van Triade of zij op basis van hun eerste wedstrijd de volgende ronde halen. Voor de Seniorturnsters van de 2de en 3de divisie is de plaatsing al bekend gemaakt.

Helaas voor Iris van der Weijde is het seizoen voorbij, zij moest noodgedwongen de tweede kwalificatie wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Een vervelende knieblessure zorgt ervoor dat zij de komende maanden rust moet nemen en aan haar herstel moet gaan werken. Hopelijk is zij weer fit voor het volgende seizoen.

De senior turnsters van de 3de divisie deden echter goede zaken. Waar Kim van der Touw de voorgaande jaren nog onder aan de lijst eindigde, heeft zij hele grote sprongen gemaakt het afgelopen jaar. Haar enorme harde werken werd beloond met een zeer goede wedstrijd en heeft zij zich zeer verdiend geplaatst voor de Districtsfinale Zuid-Holland.

Merel van der Maas heeft zich ook enorm ontwikkeld sinds zij de overstap maakte naar Triade uit een lagere divisie en eindigde heel netjes in de middenmoot.

Jaimy Bordewijk was ook deze wedstrijd oppermachtig en te sterk voor de concurrentie. Zij pakte wederom in kwalificatie wedstrijd 2 het goud waarmee zij zowel zeker is van een plaats in de landelijke halve finale als ook de districtsfinale!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date