Kansloos verlies Victoria '04

• 18-09-2017
VOETBAL - Op een nat veld en regenachtige omstandigheden bleek op zaterdag 16 september binnen 10 minuten de wedstrijd gespeeld. Matig uitverdedigen bij twee hoekschoppen deed Victoria’04 vroegtijdig in het stof bijten. De machteloze Vlaardingse formatie zag in het resterend deel van de wedstrijd geen kans om een frank en vrij spelend Monster van zich af te houden.

Vanaf de aftrap stoomde het geroutineerd spelend Monster vol op de aanval en troefde Victoria’04 op alle fronten af. In de tweede minuut kon de bal na een indraaiende hoekschop niet goed worden weggewerkt uit de doelmond. Via de kluts verdween de bal in het doel van de bezoekers: 1-0. Victoria’04 was nauwelijks bekomen van de vroege tegentreffer of Monster verdubbelde de score. Na weer een hoekschop kon een speler van Monster ongehinderd de bal op zijn pantoffel nemen: 2-0.

Gaande de wedstrijd bleek Monster in deze vorm een maatje te groot voor de aangeslagen formatie uit Vlaardingen. Keer op keer werd de bal verspeeld op het middenveld, waardoor Monster het doel van Victroia’04 onder een constante druk hield. Victoria’04 wilde wel maar zag geen kans om door de ervaren defensie van Monster heen te breken. In de 35ste minuut maakte Monster aan alle onzekerheid - mocht die er nog zijn - een einde door na een soepel lopende aanval de bal bij een geheel vrij staande speler te bezorgen, die fraai en ongehinderd koppend wist af te ronden: 3-0.

Na de pauze ontstond hetzelfde spelbeeld. Een machteloos Victoria’04 tegen een sterk collectief spelend Monster. In de 50ste minuut werd de eindstand 4-0 op het bord gezet. Een hoekschop verdween over alles en iedereen in het strafschopgebied van Victoria’04 waarna de bal in één streep achter doelman Bob Kloppenburg feilloos binnen werd geschoten. Het resterend deel had schriftelijk afgedaan kunnen worden, want het krachtsverschil bleek te groot. Victoria’04 zal uit een ander vaatje moeten gaan tappen om de doelstelling voor het nieuwe seizoen te halen.

Opstelling Victoria’04: Bob Kloppenburg, Kevin van der Meijs, Denzel van Veen (63: Kevin van Rooijen), Lars van der Borden, Jur de Visser, Bob Planken, Gürhan Tüzemen, Sofian Muuren, Donny van Balen, Raymon Lingen, Jim Don (70: Dilan Ali).