Meiden Leonidas-Dovido springen in Schiedam

11-11-2018 Sport Redactie

TURNEN - Op zaterdag 10 november hebben de meiden van Leonidas Dovido meegedaan aan de individuele springwedstrijden in de Margriethal in Schiedam. In ronde 1 deden Pascalle en Dana mee, Pascalle heeft hele mooie oefeningen geturnd, eigenlijk op alle toestellen. Ze wist zich ondanks de sterke concurrentie goed staande te houden en behaalde een vierde plek op de vierkamp en een tweede plek op de Airtrack. Ook Dana heeft goed haar best gedaan en mooie oefeningen geturnd en is uiteindelijk zesde op de airtrack geworden.

In ronde 2 zaten Aimee, Cézanne, Marleen en Evi. Alle meiden hadden veel lol, maar wisten zich ook goed te focussen, met een prachtige barani van Marleen en een hele mooie streksalto van Aimee, verbaasden deze meiden de jury helemaal, waarbij Cézanne daarbij nog een salto op verhoogd vlak prachtig uitvoerde, waarvoor zij een hoge score kreeg. Alle drie de meiden gingen naar huis met een medaille voor hun oefeningen op de airtrack, goud voor Cézanne en zilver voor Aimee en Marleen. Evi heeft ook goed haar best gedaan en op airtrack zelfs mooie een arabier-flick-flack en een salto voorover laten zien. Zij is zesde geworden op de vierkamp, net buiten de medailles en derde op de airtrack.

In ronde 3 zaten Fleur, Elynn, Maike, Hannah en Meike. Fleur en Elynn deden samen meer op een zeer uitdagend niveau in deze wedstrijd. Beide meiden hebben de uitdaging heel goed aangepakt, en hebben prachtige sprongen laten zien. Elynn verbaasde iedereen met een heel nette en hoge salto over de kastbreedte en een perfecte salto op verhoogd vlak. Fleur nam de uitdaging ook heel serieus en deed twee overslagen, voor haar een nieuw element, tijdens deze wedstrijd. Samen met alle andere keurig afgewerkte sprongen mocht zij twee maal goud mee naar huis nemen. Elynn viel helaas net buiten de prijzen, maar kan heel trots zijn op een mooi behaalde vijfde plek. Voor Meike was dit haar eerste wedstrijd en zij heeft heel goed haar best gedaan en zelfs een hele mooie handstand op lange mat laten zien. Zij heeft een mooie zesde plaats behaald. Maike en Hannah hebben ook een mooie wedstrijd laten zien, waarbij Maike na een nare val tijdens het inturnen toch noch heel stoer een mooie salto heeft laten zien, en heeft een vierde plaats op airtrack behaald. Hannah heeft heel netjes geturnt en heeft een 4e plaats behaald op de vierkamp en mocht een mooie zilveren medaille op airtrack mee naar huis nemen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date