Categorieën

Service

Meiden van Deltasport zoeken speelsters

Meiden van Deltasport zoeken speelsters
Sport

Meiden van Deltasport zoeken speelsters

  • Redactie
  • 30-05-2014
  • Sport
Meiden van Deltasport zoeken speelsters

VLAARDINGEN – De Oranjekoorts loopt al op met het oog op het WK voetbal in Brazilië. Bij Deltasport dames 1 kunnen ze echter nog wel wat speelsters met roodzwarte koorts gebruiken.

,,We trainen nu al een half jaar om met ons voetbalelftal straks in de competitie mee te kunnen doen’’, vertelt Cynthia Blazer. ,,Helaas zijn er wat meiden weggegaan, waardoor we nu nog maar met z'n achten zijn. Dat moeten er minimaal elf worden, maar liefst meer natuurlijk. De tijd dringt en de start van de competitie is niet zover weg meer. Ik wil hierbij meiden in de leeftijd van 16 tot 23 jaar oproepen om zich bij ons aan te sluiten. Kom eens kijken, train mee en je ziet hoe leuk het is te sporten met onze groep. De sfeer is in ieder geval uitstekend en we staan klaar om nieuwe speelsters te ontvangen! Wie wil reageren kan dat doen naar mijzelf of Elmy van der Hoek, telefonisch of per mail. Ik hoop in ieder geval op enthousiaste nieuwe meiden om de selectie aan te vullen.’’

Reageren kan naar Cynthia Blazer: 06 - 48780762 of [email protected] en Elmy van der Hoek: 06 - 46011893  of [email protected].