Mooie resultaten voor G-judoka’s

09-10-2016 Sport Redactie

Van links naar rechts Rosita Ruijgrok, Ilse van de Berg (coach), Vincent Bouterse, Ricardo Veldhoven, Daan Perdijk (coach), Bart Knoester en Amy Heinsmann.

JUDO - De G-judoka’s van S&F Tino zijn weer begonnen aan hun wedstrijdseizoen. Na de mooie successen in Nijmegen bij de Special Olympics Nationale Spelen afgelopen juli stond zaterdag 8 oktober direct een internationaal toernooi in het buitenland op de agenda. In het Belgische Herenthout traden zeven judoka’s aan. De deelnemers kwamen uit het gastland Belgie, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Na afloop kon er gesproken worden over een zeer geslaagd toernooi.

Sven Ruijs won een bronzen medaille. Een treetje hoger op het erepodium belandden Patrick Brandsema, Amy Heinsmann en Rosita Ruijgrok. Zij behaalden een zilveren medaille. De meest succesvolle Vlaardingse judoka’s waren dit weekend Bart Knoester, Vincent Bouterse en Ricardo Veldhoven. Zij veroverden allen een eerste plaats.

Coach en trainer Rob Hoogendijk was een tevreden man: ,,We zijn het seizoen goed begonnen. Op naar het volgende toernooi in Baarlo op 5 en 6 november.’’