Move4u opent nieuwe beachvolleybalvelden

09-05-2017 Sport Redactie

VOLLEYBAL - Op zaterdag 13 mei worden aan de Korhoenlaan de nieuwe beachvolleybalvelden van volleybalvereniging Move4U geopend. De Vlaardings/Schiedamse vereniging heeft de vier beachvelden verplaatst van de Zwanensingel naar de Korhoenlaan. Naast Sporthal Holy is er een prachtige accommodatie ontstaan voor beachsporten. Op de beste kwaliteit zand die er bestaat kan er gesport worden; het zand werd namelijk overgenomen na het WK beachvolleybal van 2015.

Mede dankzij de stichting van de sporthal en het harde werken van Verkade Vlaardingen is het korfbalveld weg en zijn er vier beachvolleybalvelden geplaatst. Er wordt al weer lekker gespeeld, maar op 13 mei volgt de officiële opening. Sportwethouder Arnout Hoekstra zal om 13.00 uur de nieuwe velden officieel openen.

De hele dag gaat er een mooi beachvolleybalfeest van gemaakt worden. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en zelf het beachvolleybal uit te proberen. Voor de jeugd van Move4U komt er een Olympiër een clinic geven: Jantine van der Vlist. Zij speelde in 2016 nog op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro en zal samen met een andere topspeelster, Rimke Braakman, de jeugd een leuke beachvolleybal les geven.

Na de clinic volgt er een demonstratiewedstrijd met de twee topspeelsters tegen een team van Move4u. Daarna is er een jeugdtoernooi en na het officiële moment volgt er een seniorentoernooi en wordt er afgesloten met een BBQ. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen. De start is om 10 uur.

Voor meer informatie over het programma en opgeven voor het toernooi, kijk op de website: www.move4u.info

 

Gerelateerd