Nieuwe locaties en tijden ViB-mobiel

21-10-2017 Sport Redactie

VLAARDINGEN - Na de herfstvakantie gaat het nieuwe rooster van de ViB-mobiel van Vlaardingen in Beweging in. Vanaf maandag 23 oktober komen enkele ViB-mobiel locaties te vervallen, andere zijn nieuw of worden op andere dagen en/of tijden bezocht. Elke schooldag rijdt de ViB-mobiel uit naar de verschillende wijken in Vlaardingen. In de ViB-mobiel zitten allerlei sport- en spelmaterialen waarmee kinderen, onder begeleiding van de buurtsportcoaches, kunnen bewegen. Met de aanpassing van de locaties hoopt Vlaardingen in Beweging nog beter in te kunnen spelen op op wensen en behoeften vanuit de verschillende wijken. 

Centrum
In het centrum rijdt de ViB-mobiel op woensdag naar het schoolplein van de Klinker en op donderdag naar het Mendelssohnplein. De Curacaolaan en het Tollensplein komen te vervallen. 

Westwijk
In de Westwijk komen de huidige drie ViB-mobiel locaties op de schoolpleinen van De Schakel, De Wereldwijzer en de Prins Willem Alexanderschool te vervallen. Daarvoor in de plaats komt er op dinsdag een nieuwe ViB-mobiel locatie bij de dierenweide bij de Heemtuin bij. Als pilot, en ter promotie van deze nieuwe locatie, bezoekt de ViB-mobiel op vrijdag telkens twee schoolpleinen in de Westwijk. 

Holy
In de Holy wordt de Lissabonweg voortaan twee keer aangedaan, in plaats van één keer. Voortaan kunnen de kinderen hier op maandag en donderdag terecht. De locatie bij de Kindervallei wordt woensdag aangedaan.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date