Nieuwe site: vele sportartikelen in één showroom

24-01-2019 Sport Redactie

In Vlaardingen houden we van sporten. Voetbal je bij een vereniging als CWO, DVO’32 of VFC; hardloop je bij Atletiekvereniging Fortuna; of turn je bij Triade, of Leonidas Dovido? Dan is het wel handig om zo eenvoudig mogelijk je benodigde sportartikelen te kunnen winkelen. Vandaar dit nieuwsbericht, want wij kwamen de Sportshowroom tegen. Een website waarin vele artikelen van verschillende sporten snel en simpel te shoppen zijn, allemaal in eenzelfde showroom. Zo makkelijk als het maar kan.

Als je nog sneakers nodig hebt voor de buitenwereld in Vlaardingen; van de Indische Buurt tot aan de Oude Haven; of wandelschoenen voor outdoor-activiteiten in de Broekpolder, dan is Sportshowroom zeker een aanrader. Het platform presenteert namelijk niet alleen de producten zelf maar ook de verhalen achter deze producten. Je komt dus te weten waar een sportschoen, -broek of -jas vandaan komt. Hoe zo’n product als idee is ontstaan en welke stoffen zijn gebruikt bij de uitvoering van een ontwerp.

Voor onze talenten uit het Centrum, Westwijk, Oostwijk en Vlaardingen als geheel is al deze kennis superhandig. Hoe kun je jezelf doorontwikkelen en welke producten helpen je hier optimaal bij? De antwoorden op dit soort vragen kunnen het verschil maken in ieder talent’s ontwikkeling. Natuurlijk geldt dit ook voor volwassenen, voor recreatie en prestatie. Voor ons allemaal is deze kennis waardevol.

We willen vaak wel meer hardlopen, voetballen en trainen, maar we willen geen blessures oplopen. Want dan is het snel over met de pret. Tegenwoordig maken merken als Nike, Puma en Adidas sportartikelen die speciaal zijn ontworpen om bepaalde blessures te voorkomen, bijv: hardloopschoenen afgestemd op bepaalde type lopers. Welk type loper ben jij? En welke schoen past daarbij? Wij denken dat Sportshowroom.nl hier de juiste antwoorden op geeft en zien toekomst in het informatieve concept, waarbij shoppen tegelijkertijd niet moeilijker wordt gemaakt dan “1-2-3 shop”.

Soms verdient een site het gewoon om even in het zonnetje gezet te worden. Zeker als het helpt om onze sporters in Vlaardingen een boost te geven!