Categorieën

Service

Nieuwe trainers Victoria 04

Nieuwe trainers Victoria 04
Sport

Nieuwe trainers Victoria 04

  • Redactie
  • 01-03-2016
  • Sport
Nieuwe trainers Victoria 04
VOETBAL - Het bestuur van Victoria’04 heeft deze week overeenstemming bereikt over de begeleiding van het 2e zaterdag elftal voor volgend seizoen door Mari Visser, Berry de Mos, en Remco de Visser.

Mari Visser heeft een rijk voetbal verleden bij Fortuna Vlaardingen en is jarenlang bestuurslid geweest van zowel van Fortuna Vlaardingen als Victoria’04. Al sinds de eerste jaren van Victoria’04 heeft hij als trainer de jeugd van F pupillen tot de A junioren getraind en begeleid. Mari zal vanaf komend seizoen als hoofdtrainer voor de Zaterdag 2 gaan fungeren.

Berry de Mos is vorig jaar aangesloten bij de begeleiding van de zaterdagselectie als assistent trainer bij Zaterdag 2. Berry heeft een voetbal verleden bij Fortuna Vlaardingen en Victoria’04, waarbij hij zowel op de zondag als op de zaterdag heeft gevoetbald. Berry zal als assistent zijn taken bij Zaterdag 2 blijven continueren.

Remco de Visser heeft een lang voetbal verleden bij vv Zwaluwen, waar hij in de hoogste elftallen heeft gespeeld. Al vanaf de start van onze club is Remco bij Victoria’04 betrokken en heeft hij als trainer de jeugd getraind, begeleid en opgeleid. De laatste jaren hebben Remco en Mari veel samengewerkt bij verschillende jeugdteams.

De huidige hoofdtrainer van Zaterdag 2, Marcel Bredius, heeft om privéredenen besloten komend seizoen een pauze in te lasten. Wij betreuren dat we komend seizoen geen beroep kunnen doen op Marcel, maar respecteren zijn besluit en bedanken hem voor zijn prestaties.

Het nieuwe drietal gaat zich de komende periode inspannen om een goede en gebalanceerde mix van ervaren spelers en eigen jeugdspelers te vinden in het 2e zaterdagelftal.