Nipt verlies voor Zwaluwen

• 10-08-2016
VOETBAL - Zwaluwen leed een kleine 2-1 nederlaag tegen tweede divisionist Barendrecht. Het speelde een goede wedstrijd maar deed zichzelf tekort door enkele grote kansen niet te verzilveren. Het begon al in de negende minuut toen Sten Wever na een voorzet van Jermay de Nijs via de doelman tegen de lat kopte. Verhorst zag een volley geblokt worden en Raoul Gillet zag zijn schot gered worden door de doelman.

Pas na een half uur werd Barendrecht gevaarlijk maar het was wel meteen 1-0 door Marlon Oranje. Tot de rust kregen beide ploegen nog kansen om te scoren, maar Wever met een kopbal en Jesper Gudde met een vrije trap konden het net niet vinden. Ook Barendrecht wist tot twee maal toe doelman Marvin van Tienen niet te verschalken, dus ging Zwaluwen met een kleine achterstand de rust in.

De tweede helft wat minder spektakel. Wever ziet zijn inzet door de doelman worden gepareerd, maar uit een corner is het Leon Krznaric die de bal goed inkopt en voor de 1-1 zorgt. De wedstrijd lijkt zo te eindigen, maar de zwakke scheidsrechter kent volkomen onterecht een corner toe aan Barendrecht en in de chaos die is ontstaan weet wederom Oranje voor een doelpunt te zorgen (2-1). Zwaluwen speelde een leuke wedstrijd en speelt zaterdag uit bij DHC de laatste oefenwedstrijd.