On- en offline eSportscompetitie in Vlaardingen

18-11-2020 Sport Redactie

VLAARDINGEN - Lijkt het jou leuk om je skills te laten zien, te verbeteren én te strijden tegen andere jongeren uit Vlaardingen en omstreken? Doe dan mee aan dé on- en offline eSportscompetitie van Vlaardingen! 

OFFLINE
Je skills laat je zien door een filmpje in te sturen met de skillgame van de maand. Dit is terug te vinden op onze social mediakanalen en website. Deze maand staat dit in het teken van de crossbarchallenge! Laat zien op welke toffe manier jij dit kan en stuur je filmpje op naar diego@stichtingvib.nl of via @stichtingvib. Wanneer je dit hebt gedaan kom je automatisch in het klassement te staan. Wij versturen een aanmeldformulier die je simpel in kan vullen. Als je jonger bent dan 18 jaar, vraag je natuurlijk wel even toestemming aan je ouders/verzorgers.

ONLINE
Online kan je alleen meedoen als je het filmpje van de skillgame van de maand hebt opgestuurd. Met online bedoelen we dat je het opneemt in een potje FIFA21 op de PS4 tegen iemand anders uit het klassement. Ben jij de beste van de eSportscompetitie? Heb jij geen PS4? Niet getreurd! Als de sportkantines weer open zijn dan zorgen wij ervoor dat jij ook online kunt spelen tegen iemand anders in het klassement. Of misschien wel in real life 1vs1! 

PUNTEN
Uiteindelijk worden de punten bij elkaar opgeteld in het klassement. Je verdient meer punten met je offline skillgame. Maar online zijn we ook benieuwd hoe goed je bent. Durf jij het aan?Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date