Ook 'Mini' RdR toernooi groot succes

03-11-2021 Sport Redactie

VLAARDINGEN - Afgelopen vrijdag vond op het complex van sc Victoria '04 een tussenversie plaats van het alom bekende Ramon de Rond toernooi. In een setting met maar 16 deelnemers (de laatste reguliere editie had er 38) werd er in ontspannen sfeer een balletje getrapt.

Dit keer geen foodtrucks en geen Kidsplein met springkussens maar terug naar de basis met teams die er vanaf het begin af aan al bij zijn en/of Ramon nog persoonlijk gekend hebben. Hoewel meedoen op het RdR toernooi altijd belangrijker is dan winnen werd er sportief gestreden om de felbegeerde wisselbokaal.

Waar de mannen van de stichting De vrienden van Ramon de Rond er normaal een sport van maken om elk jaar zo veel mogelijk geld op te halen voor KiKa hadden ze er dit jaar voor gekozen om vooral te laten zien dat ze er nog zijn en dat het RdR toernooi nog steeds leeft. Daarnaast vonden ze het niet gepast om in deze lastige tijden hun sponsoren om geld te vragen omdat zij het al lastig genoeg hebben. Het geld dat er toch is binnengekomen door donaties en inschrijgeld zal volgend jaar bij de het grote toernooi uiteraard alsnog naar KiKa gaan.

De avond werd afgesloten met een gezellige borrel en de muziek van onze nachtburgemeester Leo IJdo, die vooraf verrast werd met een nieuw DJ booth,  waarna netjes om middernacht uur de rust wederkeerde in de Broekpolder.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date