Rafael Andrade hoofdtrainer bij CWO

14-02-2018 Sport Redactie

VOETBAL - Met de aanstelling van Rafael Andrade als hoofdtrainer heeft de Vlaardingse zaterdag tweede klasser CWO de technische staf voor de selectie van CWO voor volgend seizoen rond. Andrade volgt Francisco Roque da Silva op, die aan het einde van dit seizoen CWO na twee jaar zal verlaten. De in Vlaardingen woonachtige Andrade is momenteel actief als trainer bij zondag derde klasser OHVV waar hij aan het einde van het lopende seizoen, na drie seizoen zal vertrekken.

Rafael Andrade is voor zijn huidige trainerscarrière als speler actief geweest op het hoogste amateurniveau bij onder andere Barendrecht, SC Feyenoord en RVVH. Assistent-trainer Dennis van der Waal en keeper-trainer Arie Kleinjan zullen hun verblijf bij CWO verlengen.

Met de aanstelling van Chris Latupeirissa (voormalig speler van HVO en nu assistent-trainer bij PPSC) als trainer van het tweede elftal heeft CWO het technische kader voor de selectie voor het komende seizoen compleet. Het bestuur van CWO is uiterst tevreden met de invulling van de technische staf voor de selectieteams voor het komende seizoen en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. 

Gert Jan Pleijsier heeft sinds januari de vacante positie TC Selectiezaken ingevuld. Hij volgt Hans van Nieuwenhuizen op die deze functie vele jaren goed en met grote inzet heeft vervuld. Pleijsier heeft na een mooie actieve voetbalcarrière bij o.a. DVO, Xerxes, DCV en SVV een goed netwerk opgebouwd en heeft een brede kennis van het amateurvoetbal in deze regio.

Gerelateerd