Rolstoelhandbal bij Ventura

15-06-2019 Sport Redactie

HANDBAL - Een groep studenten van de opleiding Sportkunde in Den Haag zet zich in om sporten voor iedereen mogelijk te maken. Dat doen ze door verengingen, die sport aanbieden voor mensen met een lichamelijke of een verstandelijke beperking, te helpen met het uitbreiden van hun vereniging door meer bekendheid te creëren. 
 
Op dit moment voor HV Ventura, een handbalvereniging in Schiedam. Deze vereniging biedt sinds anderhalf jaar ook rolstoelhandbal aan op initiatief van Sicco den Hollander. Het rolstoelhandbal heeft op het moment nog niet genoeg leden om een vast team te vormen. De doelgroep van de rolstoelhandbal zijn mensen met een lichamelijke beperking of langdurige blessure waardoor ze niet in staat zijn om te sporten. Het is wel noodzakelijk dat de mensen hun armen kunnen gebruiken. 

De rolstoelhandballessen vinden plaats in het sportpark Willem-Alexander op Zoomweg 2 in Schiedam. De trainingen zijn elke maandagavond van 20.00 tot 21.00. Iedereen die passend in de doelgroep is en vanaf de leeftijd 18 jaar is, is welkom! Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date