Seizoensopening Vlaardingen Captains: Let's play Ball!!

28-09-2019 Sport Redactie

Basketballers van de Captains maakten eerder dit jaar de wijk schoon

BASKETBAL - Voor veel mensen zijn ze nog onbekend, maar in de Westwijk wordt hard gewerkt aan een basketbalvereniging die zowel op sportief als maatschappelijk vlak verschil maakt. De Vlaardingen Captains zijn vorig seizoen aan wal gegaan en timmeren langzaam aan de weg. Waar er vorig jaar drie halfgevulde teams op het veld stonden, zijn alle teams nu aangevuld met meer leden en is er zelfs een Meiden U20 team bijgekomen dat vanaf januari ook competitie gaat spelen.

Op zondag 29 september viert Vlaardingen Captains de seizoenopening! In Sporthal Westwijk aan de Floris de Vijfdelaan. Maar liefst drie teams komen in actie: om 11:00 uur U16, om 13:00 uur de Heren en om 15:00 uur U18.

Komt u de Captains aanmoedigen en kennismaken met de nieuwe basketbalvereniging? Bij ontvangst krijgt u een klein welkom presentje (op = op).

Jeugdleden van Vlaardingen Captains betalen een lage contributie en als tegenprestatie zetten zij zich regelmatig vrijwillig in voor de wijk. Op deze wijze wordt sporten voor iedereen mogelijk gemaakt en plukt de wijk hier de vruchten van.

De club is altijd op zoek naar vrijwilligers en nieuwe jeugdleden dus voel je vrij om zondag langs te komen en kennis te maken met dit mooie initiatief! Voor meer informatie over Captains: www.vlaardingencaptains.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date