Spelersgroep blijft CWO trouw

20-04-2020 Sport Redactie

Fotografie: Klaas Bloem

VOETBAL - Het merendeel van de A-selectie heeft inmiddels aangegeven ook volgend jaar met trots de clubkleuren van sv CWO te verdedigen. Daarmee is een belangrijke slag geslagen in het samenstellen van de spelersgroep voor komend seizoen.

Aanvoerder Jim Onderdelinden is heel tevreden over de recente ontwikkelingen en kan niet wachten om weer op het veld te staan. ,,Ik ben blij dat het grootste gedeelte van de groep intact is gebleven. Dat zorgt voor vastigheid en vertrouwen. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat de nieuwe jongens voor een positieve impuls zorgen.”

De technische commissie kan tevreden terugkijken op het vorige seizoen, toen er binnen en buiten het veld een hechte groep stond. Een uitgebalanceerde selectie die komend jaar wellicht hoge ogen kan gooien in de twee klasse, zo voorspelt Onderdelinden. ,,Misschien kunnen we om de periodes meedoen, maar voorop staat dat we er weer een mooi en gezellig jaar van maken met z’n allen.”


De volgende spelers zijn ook volgend seizoen weer te bewonderen:

Jim Onderdelinden, Mike van der Meer, Jeroen van der Swaluw, Rick van der Struis, Rick Pleijsier, Rick van Haren, Stevie de Brito, Jurgylio Limon, Steve Hijmans, Joost Ipenburg, Ian Slagboom, Sydney Kloos, Ta’ha Kadri, Obeida Kadri, Breuklin Almeida, Richardson Hodge en Edinho Lima.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date