Categorieën

Service

Startersclinic AV Fortuna

Startersclinic AV Fortuna
Sport

Startersclinic AV Fortuna

  • Advertorial
  • 01-01-2020
  • Sport
Startersclinic AV Fortuna
VLAARDINGEN - Heb je altijd al willen beginnen met hardlopen maar heb je nooit de stap gezet? Heb je goede voornemens om in 2020 te gaan sporten en wil je daar in het nieuwe jaar iets mee doen? Dan is nu je kans, ga beginnen met hardlopen. A.V. Fortuna begint weer een startersclinic hardlopen voor de beginnende hardloper (zonder of met weinig hardloopervaring). In deze clinic maak je kennis met de hardloopsport en werk je 13 weken op een gestructureerde manier aan je uithoudingsvermogen, looptechniek en kracht. Het einddoel is om 5 kilometer aaneengesloten te kunnen hardlopen.

De nieuwe clinic start op zaterdag 11 januari, de trainingen starten op maandag- en woensdagavond om 19.15 uur en zaterdagochtend om 08.30 uur. De trainingen duren circa 75 minuten. Na de startersclinic kun je doorstromen naar een van de andere loopgroepen binnen de vereniging. Velen gingen je al voor en lopen nu zelfs marathons.

Wil jij (weer) gaan starten met hardlopen, meldt je dan aan voor de startersclinic. Hardlopen in een groep werkt voor veel mensen motiverend en is gezelliger dan in je eentje hardlopen. Meer informatie kun je vinden op www.startersclinic.run of op www.avfortuna.nl onder Startersclinic.